Nog tot 22 februari a.s houdt de Rabobank de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook Middeleeuws ter Apel doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en duimt voor een mooie bijdrage. Met het geld dat we van de Rabobank krijgen hebben we hele leuke plannen om de middeleeuwse beleving op Middeleeuws Ter Apel in 2018 nog leuker maken!

En jij kunt ons helpen! Door nu lid te worden van de Rabobank en op ons te stemmen. Hieronder lees je er alles over.

Over de actie

Van 8 t/m 22 februari 2018 mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Middeleeuws Ter Apel ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen X het bedrag dat een stem waard is. We hopen dus op heel veel stemmen 🙂

Lid van de Rabobank?

Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid van de Rabobank! Als je klant bent van Rabobank Zuid en Oost Groningen kun je via Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ zien of je al lid bent van deze Rabobank.
  • Het lid worden is GRATIS
  • Als lid ontvang je van de Rabobank diverse voordelen, zoals ons ledenmagazine en ledenaanbiedingen.
  • Alleen als lid kun je tussen 8 en 22 februari op ons stemmen en zo onze kans op een bijdrage van de Rabobank aan onze ‘clubkas’ vergroten.

Direct lid worden

Wat willen wij doen met dit geld?

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor Middeleeuws Ter Apel in het eerste weekend van september 2018. Hier zullen weer vele leuke activiteiten te beleven zijn. Voor sommige activiteiten moeten wij de bezoekers nu helaas een bijdrage vragen. Met de schenking van de Rabobank kunnen wij nog meer activiteiten organiseren én deze kosteloos aan onze bezoekers aanbieden. Zo wordt het beleven van de Middeleeuwen nog leuker!