Middeleeuws Ter Apel
5 & 6 september 2020

Dit jaar vieren we het 25-jarig jubileum van Middeleeuws Ter Apel!

Dat vraagt natuurlijk om een speciale editie, waarin we het thema “FEEST” centraal zetten. Het thema zal op verschillende manieren de rode draad zijn voor de editie 2019.

Bij een jubileum hoort natuurlijk een reünie en daar gaan we dit jaar uiteraard ook voor zorgen. Een reünie, waar bestuurders, medewerkers en een ieder die zich hiertoe aangesproken voelt, elkaar gezellig kunnen ontmoeten en herinneringen kunnen ophalen.

Iedereen die aan de wieg heeft gestaan van Middeleeuws Ter Apel is van harte welkom, maar ook zij die ons hebben gebracht tot het volwassen evenement dat we nu zijn, zijn van harte uitgenodigd.

De reünie vindt plaats op zaterdag 7 september tussen 12.00 en 14.00 uur op het veld aan de Sellingerstraat. Voor alle deelnemers staat er een heerlijke lunch klaar en er kan onder het genot van authentieke middeleeuwse gerechten en een lekker drankje gezellig worden bij gekletst.

Aanmelden voor de reünie is heel eenvoudig: op deze website kunt u onder de knop “Tickets bestellen” reserveren. De kosten zijn € 15 per persoon en daar is de heerlijke lunch bij inbegrepen. Aanmelden kan tot 20 augustus.

De deuren gaan om 10.00 uur open en om 11.00 uur is de officiële opening van onze editie 2019. Wij waarderen het zeer wanneer alle reünisten hier ook bij aanwezig kunnen zijn.

Zien wij u ook op 7 september?