Sponsors

De sponsors van Middeleeuws Ter Apel

Middeleeuws Ter Apel wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

 

Ook sponsor worden van Middeleeuws Ter Apel?

Middeleeuws Ter Apel kan ondersteuning van het bedrijfsleven in de vorm van sponsoring goed gebruiken. Wij zetten hier dan ook graag een aantrekkelijk en creatief aanbod tegenover, bijvoorbeeld middels extra exposure of wellicht in de vorm van een unieke beleving voor uw medewerkers en/of relaties!

Bezoekers

Middeleeuws Ter Apel is een jaarlijks terugkerend evenement in Ter Apel. Het evenement wordt per keer door circa 5000 mensen bezocht. Dit zijn mensen uit de provincie Groningen en Drenthe, uit de grensstreek in Duitsland, maar ook van ver daarbuiten. Dit zijn veelal gezinnen met kinderen, toeristen die hun vakantie / vrije tijd in de omgeving besteden en liefhebbers van historie, middeleeuwen en re-enactment.

Bijdrage aan de regio

Middeleeuws Ter Apel is een belangrijk evenement voor de regio. Doordat wij kennis over het verleden overbrengen, bezoekers naar het gebied trekken en de regio profiteert van de landelijke promotieactiviteiten rondom het evenement. Natuurlijk is ook het sociale netwerk dat wij onze vrijwilligers bieden belangrijk voor de regio.

Sponsoring

Draagt u of uw bedrijf ons evenement een warm hart toe? Wij zijn blij met alle ondersteuning die wij mogen ontvangen, zoals sponsoring in de vorm van geld, materiaal of uren. Wij denken graag met u mee over een creatieve invulling aan PR/exposure voor uw bedrijf/organisatie tijdens ons evenement in ruil voor uw bijdrage. Maar ook relatiekaarten of bijvoorbeeld een eigen middeleeuws kampement voor uw medewerkers of relaties behoort tot de mogelijkheden. Een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen dan vrijblijvend contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Ja, in heb interesse om Middeleeuws Ter Apel te sponsoren