Typisch Nederlands Middeleeuws Banket

 Een groot Middeleeuws Banket met gerechten uit de middeleeuwen, romantische en opzwepende muziek van troubadours, verhalen die je meenemen naar een tijd die bruiste en de middeleeuwen heel dichtbij brengen.

Benieuwd wat ze in deze regio aten in de middeleeuwen? De wereld bleek ook toen dichtbij. We serveren gerechten die hier graag werden gegeten terwijl hun roots verder weg lagen. We vieren de Arabische contacten, het Romeinse geloof in de medicinale werking van gerechten en de noordelijke nieuwsgierigheid naar specerijen, suiker en ‘nieuwe’ groente.

Wat eten we?

Voorgerecht

  •  Hoofdgerechten

 Nagerecht

 

Praktische info

  • Deelnemen aan het middeleeuwse banket kost € 52,50 per persoon en is inclusief eten, drinken en entertainment, exclusief entree Middeleeuws Ter Apel.
  • Op zaterdagavond 2 september om 18:00 start het banket op het horecaplein naast het Klooster. Rond 21:00 uur worden de lege kroezen opgehaald voor de afwas.
  • Vooraf reserveren is noodzakelijk en dit kan uiterlijk tot 26 augustus 2017.
  • Er kunnen maximaal 50 mensen mee-eten, dus reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.
  • U mag in middeleeuws kostuum komen maar dit hoeft niet. Kledingadvies? Vraag het ons.

Reserveren

U kunt reserveren voor het middeleeuwse banket door het formulier hiernaast in te vullen. Vervolgens ontvangt u van ons instructies voor de betaling. Met de betaling is een plek aan tafel definitief gereserveerd.

Ja, ik eet/wij eten graag mee met het middeleeuws banket