Middeleeuws Ter Apel
4 & 5 september 2021

Verhuur

Stichting Middeleeuws Ter Apel beschikt over een aantal unieke items, zoals middeleeuwse kleding, marktkramen en kinderspelen. Organiseert u zelf ook een middeleeuws evenement of feest? Leuk! Wij verhuren u graag ons materiaal.

Historisch verantwoorde items

De Stichting Middeleeuws Ter Apel verhuurt middeleeuwse kleding en accessoires in samenwerking met “de Cleerkiste”. De Cleerkiste is een kledingverhuurbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in historisch verantwoorde middeleeuwse kleding tussen de jaren 1200 en 1500 na Christus. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar middeleeuwse kleding aan de hand van schilderijen, literatuur, bodemvondsten, en museumstukken. Daarom is onze kleding zeer authentiek te noemen en ook geschikt voor re-enactment en educatieve doeleinden.

Middeleeuwse kleding huren

Op veel evenementen zie je vooral mensen in voor die tijd bijzonder rijke kleding. Dit type kleding is ruim voor handen bij de reguliere kledingverhuurbedrijven. Kleding voor gewone burgers en ambachtslieden is echter moeilijk te vinden. De Cleerkiste en Stichting Middeleeuws Ter Apel hebben juist hierin een ruim aanbod. Wij verhuren kleding aan particulieren en bedrijven, voor allerhande gelegenheden en situaties.

Marktkramen huren

Stichting Middeleeuws Ter Apel beschikt over 20 marktkramen (2,5 x 3 x 3 m (bxdxh)) in middeleeuwse stijl. Ook deze marktkramen zijn het gehele jaar te huur, met uitzondering van de maanden augustus en september.

Kinderspelen huren

Stichting Middeleeuws Ter Apel bezit over verschillende middeleeuwse kinderspelen. Deze kunt u van ons huren, met uitzondering van de maanden augustus en september.

Meer informatie

Wilt u een van bovenstaande items huren, neem dan vooral contact met ons op via onderstaand formulier, zodat wij een passende offerte kunnen maken.

Mijn gegevens: