Middeleeuws Ter Apel 7 en 8 september 2019

Verhuur middeleeuwse kleding en marktkramen

Ten behoeve van evenement Middeleeuws Ter Apel beschikt de stichting over een aantal unieke middeleeuwse items, zoals middeleeuwse kleding en marktkramen. Organiseert u zelf ook een middeleeuws evenement of feest? Dan verhuren wij u graag ons materiaal!

Middeleeuwse kleding huren

De Stichting Middeleeuws Ter Apel verhuurt middeleeuwse kleding en accessoires in samenwerking met “de Cleerkiste”. De Cleerkiste is een kledingverhuurbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in historisch verantwoorde middeleeuwse kleding tussen de jaren 1200 en 1500 na Christus. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar middeleeuwse kleding aan de hand van schilderijen, literatuur, bodemvondsten, en museumstukken. Daarom is onze kleding zeer authentiek te noemen en ook geschikt voor re-enactment en educatieve doeleinden.

Kleding voor middeleeuwse ambachtslieden en burgers

Op veel evenementen zie je vooral mensen in voor die tijd bijzonder rijke kleding. Dit type kleding is ruim voor handen bij de reguliere kledingverhuurbedrijven. Kleding voor gewone burgers en ambachtslieden is echter moeilijk te vinden. De Cleerkiste en Stichting Middeleeuws Ter Apel hebben juist hierin een ruim aanbod. Wij verhuren kleding aan particulieren en bedrijven, voor allerhande gelegenheden en situaties.

Marktkramen huren

Stichting Middeleeuws Ter Apel beschikt over 20 marktkramen (2,5x3x3m (bxdxh)) in middeleeuwse stijl. Deze zijn te huur, behalve in de maanden augustus en september.

Meer informatie

Wilt u een van bovenstaande items huren, neem dan vooral contact met ons op via onderstaand formulier, zodat wij een passende offerte kunnen maken.

Mijn gegevens: